بیماری ام اس No Further a Mystery
بیماری ام اس No Further a Mystery
Blog Article
کلینیک جامع توانبخشی رسش در سال ۱۳۹۵ توسط دکتر داریوش نیکبخت متخصص و اسیب شناس گفتار و زبان و آناتومیست در جهت ارائه ی خدمات توانبخشی در تهران تاسیس گردیده است.
زخمی که بهبود پیدا نمیکند: اگر زخم دردناکی دارید که بهبود پیدا نمیکند، در صورت عدم درمان این زخم میتواند بدتر و عفونی شود.
تمرین گفتار تقریباً از هر کجا قابل انجام است و با حداقل آمادگی و برخی از خلاقیت ها می تواند مؤثر باشد. ایده های سرگرم کننده ای را برای کار با فرزندان ، با شما به اشتراک میگذاریم ، که می توانید در حین لذت بردن از تفریحات تابستانی ، تمرینات متنوعی را ادامه دهید.
بسیاری از افراد مبتلا به آتروفی عضلانی نخاعی که مشکلات تنفسی خفیف دارند، فقط باید در هنگام خواب یا در مواقعی که تنفس برای آنها دشوار است (همچون هنگام عفونت) از این دستگاهها استفاده کنند.
آیا لازم است بعد از تست اماس در خانه به پزشک مراجعه کنم؟
برای این کار از فرزندتان بخواهید بایستد یا بنشیند و او را تشویق کنید تا از عضلات تنفسی خود برای درستکردن حباب با حبابساز استفاده کند.
بیشتر بدانیم: روشهای تحریک مغز و تاثیر آن در سلامت مغزی
دکتر بهروز صادقی حریری
لرزش: حرکات غیرارادی، به ویژه در دست ها، در افراد مبتلا به ام اس قابل مشاهده است. این لرزشها میتوانند بر مهارت های حرکتی تأثیر بگذارند.
تغییرات در عملکرد مغز: افراد مبتلا به اماس ممکن است به مه مغزی، حواسپرتی، افسردگی یا احساس کندی دچار شوند.
از علائم ام اس عدم تعادل و سرگیجه است، به طور معمول زمانی که فرد ایستاده است با این احساس مواجه می شود که دنیا در اطراف او در حال چرخش است، فرد ممکن است در حین راه رفتن دچار سرگیجه بوده و به این دلیل فعالیتهای بیمار کاهش یابد.
خستگی: خستگی ناشی از ام اس یک علامت بارز است که با احساس عمیق خستگی و کمبود انرژی مشخص بیماری ام اس ایا درمان دارد می شود.
خستگی و ضعف در ۸۰ درصد بیماران ام اس در مراحل ابتدایی به وجود می آید، خستگی مزمن در شرایطی به وجود می آید که اعصاب در قسمت ستون فقرات دچار تخریب شوند، این خستگی و ضعف به صورت ناگهانی به وجود آمده و برای هفته ها همراه بیمار خواهد بود، این ضعف در ناحیه پا به شکل قابل توجهی ظاهر می شود.
بعضی از آزمایش ها می تواند در تشخیص ابتلا به بیماری مفید بوده و ابتلای احتمالی به بیماری را نشان دهند، یا احتمالاً دلیل مشاهده علائم در بیمار را مشخص نمایند. این آزمایش ها شامل اسکن ام آر آی ، پونکسیون کمری یا نخاعی (شامل نمونه بردای از مایع مغزی نخاعی در ستون فقرات)، و نیز آزمایش پتانسیل فرا خوانده (که در آن الکترودها آهسته شده اند یا وجود هر گونه الگوی غیر عادی در پالس های الکتریکی اعصاب خاص در سیستم مغزی نخاعی را کنترل می کنند) هستند.